Asunto Oy eaKoti Dorrit Espoo, Tuomarila

Huoneisto A1

Ylhäällä

left

Dorrit Kuva 1

Asunto Oy eaKoti Dorrit Espoo, Tuomarila

Asuntokohteemme
Asunto Oy eaKoti Dorrit Espoo sijaitsee Tuomarilassa.

Asunto Oy eaKoti Dorrit Espoo on 10 asunnon elämyksellinen rivitaloyhtiö. Se on sijainniltaan loistava – lähellä ovat kaikki kunnalliset ja kaupalliset palvelut, ja paikallisjuna sekä bussi kulkevat muutaman sadan metrin päästä. Voit varata omasi alla olevasta taulukosta.

POKS-edut
POKSauttamalla asuntovarauksen saat POKS-lisäedut käyttöösi asuntovarausneuvottelussa!

 

Oikealla

Asunto Oy eaKoti Dorrit Espoon tarina

Elettiin marraskuun myrskyaikaa Bangladeshissa. Keskellä yötä Amrita-äiti heräsi, kun ulkoa kuului kova jyrinä ja pauke, ja raju tuuli huojutti Amritan taloa.

Hän säikähti ja päätti viedä pienet tyttärensä sekä iäkkään isoäidin turvaan, sillä perheen isä oli kadonnut edellisessä myrskyssä. He olivat hädin tuskin päässeet ulos talosta, kun talo romahti kasaan. He selvisivät hirmumyrskystä hengissä, mutta menettivät kotinsa ja elantonsa.

Samaan aikaan Suomessa nuori Dorrit sai kutsun lähteä Bangladeshiin katastrofiaputyöhön auttamaan hirmumyrskyn uhreja. Hän kohtasi työssään myös Amritan perheen, joka sai apua ja uuden kodin Dorritin työn avulla.

Kolmen vuoden kuluttua Dorrit palasi kotiin Suomeen ja perusti perheen ja puutarhan Espoon Tuomarilaan Kaksoiskiventielle.

Dorritin hyvästä työstä sai nimensä Asunto Oy eaKoti Dorrit Espoo.

Keskellä

Vaikka toivomasi asunto olisi varattu, voit silti laittaa varauspyynnön, jolloin pääset ko. asunnon jonotuslistalle. Ensimmäisen varauksen peruuntuessa käsittelemme varaukset niiden saapumisjärjestyksessä.