Elämys Asuntojen kodeissa syntyy onnellisia elämäntarinoita!

Koti on ihmisen paras paikka. On merkityksellistä, millaisia elämän mahdollisuuksia koti luo. Me olemme tarkasti miettineet, mitkä asiat kodissa luovat hyvää asumista ja antavat mahdollisuuden kokea hetkiä, joiden muisto säilyy.

Suunnittelemme kohteemme niin, että asiakas saa pieniä ja suuria ihmeitä, onnellisten kotien edellytyksiä, jotka luovat hyvän elämän. Alla näet jo toteutuneita tai suunnitteilla olevia ihmeitä.

Vasemmalla

REMONTTI-IHME:
Suunnittelemme uuden kotisi remonttivapaaksi vuosikausiksi eteenpäin, jotta sinulle jää aikaa elämisen ihmeistä nauttimiseen uudessa kodissasi ilman remonttihuolia.

TILAIHME:
Suunnittelemme koteihin tila-auton inspiroimana tilat riittävän väljäksi, tilankäytön ihmeiksi.

PIHAIHME:
Suunnittelemme isoja terasseja, joita on helppo käyttää. Terassilla on helppo vaikkapa nauttia kesäistä puutarha-aamiaista tai istua iltaa ystävien kesken.

TYYLI-IHME:
Suunnittelemme korkeat ikkunat sekä tilaan avaruutta, jotta valo, ilmavuus ja tilantuntu eivät kodista lopu.

AUTOPAIKKAIHME:
Suunnittelemme autopaikat asfaltoiduiksi ja sähköpisteillä varustetuiksi, lämmitykseen tai lataukseen soveltuviksi.

SÄILYTYSIHME:
Suunnittelemme huoneistoon välittömästi liittyvän varaston sisäänkäyntikatoksella. Varastoon voit lisätilauksena tilata puuhyllyt, koska mielestämme muistot pitää säilyttää tuleville polville järjestyksessä.

Oikealla

EKOIHME:
Suunnittelemme pihaterassille elämisen ehdon, istutuslaatikon, jonka voit halutessasi tilata lisätilauksena. Sehän tiedetään, miten terveellistä lähiruoka on!

ENERGIAIHME:
Suunnittelemme ilmanvaihtoon parhaan mahdollisen hyötysuhteen sekä tiiveyden, sillä emme halunneet lämpöä uhrattavaksi linnuille, unohtamatta äiti Maata, jotta tulevatkin sukupolvet voivat täällä elää.

SIJAINTI-IHME:
Tontti vehreällä pientaloalueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä kaikkea, kuulostaa vain unelmalta:  - Mutta me suunnittelemme sen mahdolliseksi!

HANKINTAIHME:
Varaa asunto internetsivuiltamme ilmaiseksi kahden viikon ajaksi, sinä aikana tehdään kirjallinen varaussopimus vahvistettuna 1 prosentin suuruisella varausmaksulla. Varausaikana voit valmistella omat rahoitusasiasi RS-kaupantekoa varten. Mikäli peruutat varauksesi, sinulle ei synny kuluja, koska palautamme varausmaksun.

KEITTIÖIHME:
Koko koti on täynnä elämyksiä ja keittiö on niistä tärkein. Kodin lämmin sydän, fantasiakokkauskeidas, herkkujen ja tuoksujen maailma…. Millainen on sinun unelmiesi keittiö? Siellä on tarpeeksi tilaa kaikelle ja jokainen laatikko ja kaappi on juuri oikeassa paikassa, juuri oikealla korkeudella. Siis sellainen, jonka sinä olet lisäsuunnitellut.