Asunto Oy eaKoti NAM Espoo

48,5 m2 huoneistot: A3, A4, A5, B11, B12, B13

Ylhäällä

left

Elämys Asunnot - NAM Espoo. Kuva 1

Asunto Oy eaKoti NAM Espoo

Asuntokohteemme
Asunto Oy eaKoti NAM Espoo sijaitsee Espoon keskuksessa.

Asunto Oy eaKoti NAM Espoo on NAM-rakentamisen hengessä suunniteltu 16 asunnon elämyksellinen rivitaloyhtiö. Se on sijainniltaan loistava: lähellä ovat kaupalliset, liikeenteelliset ja kunnalliset palvelut.

POKS-edut

POKSauttamalla asuntovarauksen saat POKS-lisäedut käyttöösi asuntovarausneuvotteluissa!

Oikealla

Asunto Oy eaKoti NAM Espoon tarina

Jäätävä pakkanen paukkui ja tuuli kovetti sormet koppuraan. Oli pimeää. Gunnar ryömi ryhmänsä kanssa metsäaukean reunaan ja miehiä paleli. Oltiin talvisodassa. Sitten äkäinen vihellys yllätti ja räjähdys valaisi taivaan - Gunnar tunsi nykäisyn olkapäässään.

Haavoittunut mies parani vaivoin, mutta hän saapui tutkimaan palstaa. Se oli luovutettu rintamamiehelle ja sinne hän oli päättänyt rakentaa tuvan ja perunamaan. Gunnar intoutui kasvattamaan hyvässä maassa myös monenkirjavia vihanneksia ja hedelmiä, joita riitti aina myytäväksi torille saakka.

Tästä timpuri Gunnarin peräänantamattomuudesta, kodin rakentamisesta, viljelyinnosta ja maukkaista sadoista intoutuneena sai myös Asunto Oy eaKoti NAM Espoo nimensä.

– Tepi, Elämys Asunnot

 

Keskellä

Vaikka toivomasi asunto olisi varattu, voit silti laittaa varauspyynnön, jolloin pääset ko. asunnon jonotuslistalle. Ensimmäisen varauksen peruuntuessa käsittelemme varaukset niiden saapumisjärjestyksessä.