Asunto Oy eaKoti WAU Espoo

A1, A3, A5, B7, B9, B11 huoneistojen asuntopohja

Ylhäällä

left

WAU Kuva - top

Asunto Oy eaKoti WAU Espoo

Asuntokohteemme
Asunto Oy eaKoti WAU Espoo sijaitsee Espoon keskuksessa.

Asunto Oy eaKoti WAU Espoo on WAU-rakentamisen hengessä suunniteltu 12 LOFT-asunnon elämyksellinen rivitaloyhtiö. Se on sijainniltaan loistava: lähellä ovat kaupalliset, liikeenteelliset ja kunnalliset palvelut. Lue lisää WAU:n asumisen ihmeistä esitteestä & varaa omasi etusivun varaustaulukosta!

POKS-edut
POKSauttamalla asuntovarauksen saat POKS-lisäedut käyttöösi asuntovarausneuvottelussa!

Oikealla

Asunto Oy eaKoti WAU Espoon tarina

Elettiin kuumaa 60-lukua ja kuumaa kesäpäivää. Hiestä märkä Raul hakkasi ja hakkasi, kädet olivat jo rakoilla, pieni kirves oli ohilyönneistä tylsynyt. Kirves vaihtoi vielä toisen ja kolmannenkin pojan käteen, kunnes lopulta – oooooohh – valtava koivu kaatui paukkuen ja rytisten tantereeseen.

Kuukausia aikaisemmin Raulin rautakauppiasisä Ensio oli saapunut hevoskärrypolkua pitkin toivoen löytävänsä perheelleen kotipaikan. Ihanat kukkaniityt ja viljapellot reunustivat polkua. Metsän laidassa hän pysähtyi ihailemaan maisemaa rauhallisessa paikassa. Äkkiä hän havahtui vaikuttuneena ja tiesi: "Tässä se on!"

Raulin ja Ension hyvästä fiiliksestä on saanut nimensä myös Asunto Oy eaKoti WAU Espoo.

 

Keskellä

Vaikka toivomasi asunto olisi varattu, voit silti laittaa varauspyynnön, jolloin pääset ko. asunnon jonotuslistalle. Ensimmäisen varauksen peruuntuessa käsittelemme varaukset niiden saapumisjärjestyksessä.